NHL: Erik Johnson v Colorade s novou zmluvou do leta 2023

NETKY.SK • 23 September 2015, 13:13 • 2 min
NHL: Erik Johnson v Colorade s novou zmluvou do leta 2023

DENVER - Tím zámorskej hokejovej NHL Colorado Avalanche predĺžil o sedem sezón zmluvu s obrancom Erikom Johnsonom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný Američan by mal v klube z Denveru zotrvať do leta 2023. Erika Johnsona získalo Colorado vo februári 2011 výmenou z konkurenčného mužstva St. Louis Blues. V profilige doteraz odohral 456 duelov základnej časti s bilanciou 48 gólov a 145 asistencií, v play-off pridal 7 štartov (1+1). Erik Johnson sa s reprezentačným výberom USA predstavil na ZOH 2010 vo Vancouveri a pomohol mu k zisku striebra, štartoval aj na MS v rokoch 2007 a 2013, zo Štokholmu 2013 má bronz. "Erik je dôležitou súčasťou nášho mužstva. Cítime jeho veľký prínos pre celú organizáciu, a preto sme sa rozhodli udržať ho v klube," uviedol na oficiálnom webe Avs výkonný viceprezident a generálny manažér Joe Sakic.


"Som poctený, že môžem byť súčasťou klubu ďalších sedem rokov. Ďakujem celej organizácii za prejavenú dôveru a fanúšikom za ich podporu. Neviem sa dočkať chvíle, keď do Denveru opäť prinesiem Stanleyho pohár," povedal E. Johnson.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies