NHL: Eliáš mám mumps, Havlát nie

NETKY.SK • 27 December 2014, 11:49 • 2 min
NHL: Eliáš mám mumps, Havlát nie

NEW YORK - Český hokejista Patrik Eliáš je ďalším z hráčov, ktorých v zámorskej NHL postihol mumps.

slovakia

left justify in out

Skúsenému útočníkovi diagnostikovali zápal príušných žliaz v piatok. Spolu s ním mal podozrenie na mumps aj jeho krajan a klubový spoluhráč z tímu New Jersey Devils Martin Havlát, ale v jeho prípade ide oba o chrípku.
      

Eliáš chýbal v zostave "diablov" už v utorkovom zápase proti Caroline. "Mám mumps, dnes sme dostali výsledky testov," uviedol generálny manažér New Jersey Lou Lamoriello pre oficiálny web profiligy.
      

Je možné, že Eliáš sa nakazil od spoluhráčov Travisa Zajaca a Adama Larssona, ktorým diagnostikovali chorobu už dávnejšie. Obaja sa už zo zápalu vyliečili, Zajac sa vrátil na ľad pred týždňom, Larsson po desaťzápasovej absencii hral opäť v utorok.
      

Podozrenie na príušnice sa objavilo aj medzi hráčmi Pittsburghu. Vedenie Penguins začiatkom týždňa poslalo do karantény troch hokejistov - útočníkov Brandona Suttera, Stevea Downieho a brankára Thomasa Greissa. Do zostavy "tučniakov" sa iba nedávno vrátil kapitán Sidney Crosby, ktorý takisto prekonal mumps.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies