NHL: Eichel prvýkrát od zranenia členka trénoval s tímom Buffala

NETKY.SK • 24 November 2016, 09:14 • 2 min
NHL: Eichel prvýkrát od zranenia členka trénoval s tímom Buffala

BUFFALO - Návrat amerického hokejistu Jacka Eichela do kolotoča NHL sa priblížil. Útočník Buffala v stredu absolvoval prvý tréning s tímom od zranenia členka, ktoré utrpel 12. októbra. Informáciu priniesol web NHL.

slovakia

left justify in out

Eichel sa zranil len deň pred štartom jubilejného stého profiligového ročníka. "Je skvelé, keď sú na ľade aj ostatní spoluhráči, nielen ja sám. Chýba mi hokej, chýba mi čas strávený s chlapcami v šatni. Som veľmi rád, že som sa vrátil a môžem si s nimi vyskúšať nejaké veci," povedala draftová dvojka roku 2015.

 

Dvadsaťročný útočník sa postavil na korčule už pred desiatimi dňami, dlho však skúšal len ľahkú záťaž a sám. V stredu už naplno korčuľoval s tímom, s ktorým sa zapojil aj do niekoľkých cvičení. Ako informuje web NHL, na jeho pohybe neboli bádať pozostatky uplynulého zranenia. "Korčuľoval na vyššej úrovni v porovnaní s minulými dňami. Bola tu šanca, aby prišiel na ranné rozkorčuľovanie s tímom, pobudol s hráčmi. Bol to dobrý signál pre každého z nás," dodal kouč Buffala Dan Bylsma.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies