NHL: Edmonton vyhral v San Jose

NETKY.SK • 25 Marec 2016, 10:15 • 2 min
NHL: Edmonton vyhral v San Jose

NEW YORK - V jedenásťzápasovom programe zámorskej NHL sa v noci na piatok zapísal do štatistík kanadského bodovania len jeden slovenský hokejista. Obranca Andrej Sekera si ich vylepšil o dve asistencie a prispel k víťazstvu Edmontonu nad San Jose v pomere 6:3.

slovakia

left justify in out

Toronto viedlo nad Anaheimom tesne pred koncom druhej tretiny 4:1, a hoci hostia štyrmi gólmi v ďalšom priebehu skóre otočili, dôležité body pre účasť v play off napokon nezískali. Po vyrovnávajúcom góle Connora Browna sa po 41 sekundách v predĺžení presadil Nazem Kadri a zariadil domáci triumf 6:5. Slovenský obranca Martin Marinčin strávil na ľade vyše 23 minút, čím sa stal druhým najvyťaženejším hráčom Maple Leafs, no bodové štatistiky si nerozšíril.

 

Nedarilo sa Bostonu, ktorý natiahol šnúru prehier na päť zápasov. V noci na piatok podľahol doma Floride 1:4 a o priamy postup do play off z Atlantickej divízie ešte bude musieť zabojovať. Slovenský obranca Zdeno Chára si pripísal na konto dve trestné minúty.

 

výsledky:

Boston - Florida 1:4, Columbus - Carolina 2:3, Pittsburgh - New Jersey 0:3, Detroit - Montreal 4:3, Toronto - Anaheim 6:5 pp, Minnesota - Calgary 6:2, Nashville - Vancouver 3:2 pp a sn, Winnipeg - Los Angeles 4:1, Colorado - Philadelphia 2:4, Arizona - Dallas 3:1, San Jose - Edmonton 3:6

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies