NHL: Duel Floridy s Washingtonom meškal pre záchranárov

NETKY.SK • 11 December 2015, 09:57 • 2 min
NHL: Duel Floridy s Washingtonom meškal pre záchranárov

SUNRISE - Nezvyčajný dôvod meškania mal úvod duelu zámorskej hokejovej NHL medzi Floridou a Washingtonom (4:1).

slovakia

left justify in out

Začiatok stretnutia o necelých 20 minút "odložila" absencia predpísaného lekárskeho personálu priamo pri ľadovej ploche. Záchranári zasahovali pred halou, v ktorej sa čakalo na ich prítomnosť. Tímy na začiatok duelu čakali v šatniach, aj keď podľa rozpisu najprv prišli na ľad pred plánovaným úvodom duelu.

 

Nepredvídateľné udalosti nevyviedli z miery českého hokejistu Jaromíra Jágra, ktorý už v 51. sekundu súboja strelil svoj 731. gól v základnej časti NHL a je už na štvrtej priečke poradia kanonierov všetkých čias takisto ako Marcel Dionne. Predtým Jágr osem zápasov neskóroval. "Čakal som dosť dlho. Dostával som sa do šancí, ale nepremieňal som ich. Som rád, že je to za mnou," citoval oficiálny server ligy nestarnúcu hviezdu z Kladna, ktorú od tretieho v poradí Bretta Hulla teraz delí desať presných zásahov. Nasledujú Gordie Howe (801) a Wayne Gretzky (894).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies