NHL: Detroit v tejto sezóne už bez skúseného Erika Cola

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 13:50 • 2 min
NHL: Detroit v tejto sezóne už bez skúseného Erika Cola

DETROIT - Pre skúseného útočníka Erika Cola z tímu zámorskej hokejovej NHL Detroit Red Wings sa sezóna predčasne skončila, dôvodom sú zdravotné problémy s chrbticou.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný krídelník sa zranil v druhej polovici marca v stretnutí proti Arizone. "Červené" krídla amerického hokejistu získali len 1. marca z Dallasu. "Konzultoval som celú situáciu s lekármi a dostal som odporučenie v tejto sezóne už nehrať. Je to pre mňa sklamanie, tešil som sa na to, ako pomôžem Detroitu na ceste do play-off a za Stanleyho pohárom. Teraz je jasné, že nebudem pri tom," povedal pre MLive.com Erik Cole.

 

Za Red Wings odohral Cole iba 11 duelov s bilanciou 3 góly a 3 asistencie, v tejto sezóne pridal ďalších 57 štartov za Dallas (18+15). Celkovo má na svojom konte 892 stretnutí v NHL, v play-off pridal 46 zápasov. V ročníku 2005/2006 sa stal s Carolinou víťazom Stanleyho pohára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies