NHL: Detroit možno pošle Jurča na farmu

NETKY.SK • 27 Október 2014, 19:14 • 2 min
NHL: Detroit možno pošle Jurča na farmu

DETROIT - Ak sa Johan Franzén vráti tento týždeň po zranení do zostavy hokejistov Detroitu Red Wings, doplatí na to možno slovenský útočník Tomáš Jurčo, píšu miestne média.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný Slovák môže ako jediný zo súčasného kádra "červených krídel" putovať na farmu bez toho, aby ho klub zaradil na waiver listinu a tým pádom ponúkol iným tímom NHL.

 

Franzén má stále problémy so slabinami, no Detroit sa trápi strelecky a jeho body potrebuje ako soľ. Do zranenia zaznamenal švédsky útočník v štyroch zápasoch dva góly a tri prihrávky. Detroit tak môže poslať Jurča, ktorý v ôsmich stretnutiach dvakrát asistoval, na farmu alebo zaradiť na waiver listinu niektorého z týchto hráčov: veteránov Daniela Clearyho alebo Briana Lashoffa, ktorí sú s mužstvom, ale ešte neodohrali ani jeden súťažný zápas v tejto sezóne alebo českého nováčika Andreja Nestrašila. Do úvahy prichádza aj výmena. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona