NHL debakel: Detroit s Tatarom dostal v Montreale desiatku

NETKY.SK • 3 December 2017, 08:34 • 2 min
NHL debakel: Detroit s Tatarom dostal v Montreale desiatku

NEW YORK - Hokejisti Detroitu v zostave so slovenským útočníkom Tomášom Tatarom utŕžili v noci na nedeľu v zámorskej NHL krutý debakel, na ľade Montrealu prehrali vysoko 1:10.

slovakia

left justify in out

Pod suverénny triumf Canadiens sa podpísal prvým hetrikom v profiligovej kariére Paul Byron, jeho spoluhráč Alex Galchenyuk zaznamenal štyri asistencie. Trápiaci sa Detroit natiahol sériu prehier na sedem stretnutí, naopak Montreal vyhral piaty zápas v rade.

Boston s kapitánom Zdenom Chárom zvíťazil na ľade Philadelphie 3:0. V drese Bruins chýbal pre zranenie Peter Cehlárik. Flyers prehrali desiaty duel za sebou. Chicago s Richardom Pánikom nestačilo na domáci Dallas, ktorému podľahlo 2:3 po samostatných nájazdoch.

Výsledky NHL:
Philadelphia - Boston 0:3, Minnesota - St. Louis 2:1 pp, Carolina - Florida 3:2 pp, Montreal - Detroit 10:1, Pittsburgh - Buffalo 5:1, Tampa Bay - San Jose 5:2, Vancouver - Toronto 2:1, Washington - Columbus 4:3, Arizona - New Jersey 5:0, Nashville - Anaheim 3:2 pp a sn, Dallas - Chicago 3:2 pp a sn, Calgary - Edmonton 5:7




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies