NHL: Daňo v prvom útoku Chicaga s Hossom a Toewsom

NETKY.SK • 14 November 2015, 16:16 • 2 min
NHL: Daňo v prvom útoku Chicaga s Hossom a Toewsom

CHICAGO - Slovenský hokejový útočník Marko Daňo sa v nočnom zápase svojho Chicaga na ľade St. Louis predstaví v elitnom útoku s krajanom Mariánom Hossom a centrom Jonathanom Toewsom.

slovakia

left justify in out

Trojica si vyskúšala spoluprácu už v prvých dňoch predsezónneho kempu, no Daňo v jeho ďalšom priebehu klesol v tímovej hierarchii a prebiehajúci ročník odštartoval na farme v AHL. V drese Rockford IceHogs nazbieral v deviatich dueloch osem bodov (1+7) a tréner Joel Quenneville ho povolal späť do prvého tímu "jastrabov". V ňom nastúpil na päť zápasov a strelil jeden gól.

 

"S Toewsom a Hossom sme skúsili už takmer všetkých, takže teraz dostane šancu aj on. Snažíme sa nájsť stabilitu a konzistentnú produktivitu," uviedol hlavný tréner. Hossa dosiahol v 13 dueloch štyri body (1+3), Toews v 16 desať (5+5).

 

Dvadsaťročný univerzál sa teší na zápas, ktorý je na programe v noci na nedeľu. "Je to pre mňa veľká príležitosť. V tréningovom kempe sme spolu hrali dobre a dúfam, že to teraz bude opäť fungovať. Verím, že to s nimi bude zábava," uviedol Daňo pre dailyherald.com.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies