NHL: Daňo sa v kempe Chicaga uviedol na výbornú, hetrik mu dodal sebavedomie

NETKY.SK • 20 September 2015, 11:29 • 2 min
NHL: Daňo sa v kempe Chicaga uviedol na výbornú, hetrik mu dodal sebavedomie

CHICAGO - Marko Daňo sa na úvod kempu hokejistov Chicaga Blackhawks v zámorskej NHL uviedol na výbornú. V modelovanom zápase nastúpil v elitnej formácii po boku Jonathana Toewsa s Mariánom Hossom a zaznamenal hetrik.

slovakia

left justify in out

Obhajca Stanleyho pohára odštartoval kemp až s piatimi slovenskými hokejistami. Okrem Daňa s Hossom sa v ňom nachádza aj skúsený bek Ľubomír Višňovský spoločne s ďalšími útočníkmi Tomášom Kopeckým a Radovanom Bondrom. Daňa nesmierne potešilo zaradenie do formácie s Hossom a Toewsom.

 

"Každým tréningom nám to ide lepšie a lepšie. Snažíme sa nájsť tú správnu chémiu. Pracovali sme tvrdo. Hrať s nimi však je na druhej strane aj veľká zábava, dnes nám to vyšlo na výbornú. Sú to skvelí hráči, veľa sa od nich môžem naučiť " uviedol v rozhovore pre klubovú televíziu Daňo.

 

Talentovaný útočník zažil perfektný večer. Trojgólový vstup do kempu mu pomôže po psychickej stránke a ako tvrdí sám, ideálne ho naladí na ďalšiu tvrdú prácu. "Na začiatku to je vždy ťažké. Každým tréningom, každým zápasom je to pre mňa ľahšie. Síce sú to len modelované duely, no každý gól, ktorý strelím, ma posunie vyššie. Zvýši mi sebavedomie na ľade," dodal Daňo.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies