NHL: Daňo bol v správnom čase na správnom mieste

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 12:00 • 2 min
NHL: Daňo bol v správnom čase na správnom mieste

ANAHEIM - Už keď sa schyľovalo k tomu, že Winnipeg vyjde v utorkovom zápase NHL v Anaheime gólovo aj bodovo naprázdno, dostal sa k slovu slovenský hokejista Marko Daňo - a naštartoval obrat. V čase 56:14 min za nepriaznivého stavu 0:1 šikovne usmernil strelu obrancu Jacoba Troubu za chrbát brankára Johna Gibsona a svojím piatym gólom v sezóne sa postaral o vyrovnanie.

slovakia

left justify in out

"Bol to šťastný teč. Ocitol som sa v správnom čase na správnom mieste," opísal na klubovom webe svoj zásah 21-ročný útočník, na ktorého v predĺžení nadviazal spoluhráč Blake Wheeler a Jets zvíťazili 2:1. "V prvej aj druhej tretine sme mali zopár šancí, v tretej sme už naozaj chceli dostať puk do bránky. Vždy je dobré odštartovať trip po súperových klziskách víťazstvom. Teraz načerpáme nové sily a pripravíme sa na ďalší duel," uviedol Daňo.

Jets od 25. marca zdolali Los Angeles, Minnesotu a teraz Anaheim, so Chicagom prehrali až v predĺžení - teda všetko kvalitné tímy, čo sa predstavia v play-off Západnej konferencie. "Nie je na nás vyvíjaný tlak, nemáme čo stratiť, snažíme sa hrať jednoducho a na ľade si to užiť. Funguje to. Azda ešte dosiahneme nejaké body v zostávajúcich dvoch zápasoch," želá si Marko Daňo, ktorý sa s tímom v rámci záverečného tripu v sezóne predstaví na ľade San Jose a ročník uzavrie v Los Angeles. Winnipeg už dávnejšie prišiel o možnosť bojovať o Stanleyho pohár vo vyraďovacej fáze ročníka. Daňo má okrem piatich gólov na konte aj štyri asistencie z 32 zápasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona