NHL: Dallas angažoval Radulova, zmluva na päť rokov znie na 31,25 milióna USD

NETKY.SK • 3 Júl 2017, 20:02 • 2 min
NHL: Dallas angažoval Radulova, zmluva na päť rokov znie na 31,25 milióna USD

DALLAS - Alexander Radulov sa nateraz do Ruska nevráti a naďalej bude pôsobiť v zámorskej Národnej hokejovej lige (NHL).

slovakia

left justify in out

Elitného útočníka angažoval v pondelok klub Dallas Stars. Podľa portálu kanadskej televízie TSN sa obe strany dohodli na podmienkach zmluvy na päť rokov, ktorá znie na 31,25 milióna dolárov.

Radulov sa vlani po štvorročnej pauze rozhodol pre návrat do NHL, kde sa dohodol na kontrakte na jednu sezónu s Montrealom. Svojimi výkonmi patril medzi ofenzívne opory Canadiens, keď v 76 zápasoch dosiahol 18 gólov a 36 asistencií.

V NHL debutoval v ročníku 2006/2007 za Nashville Predators, po dvoch sezónach sa vrátil naspäť do vlasti. Počas ôsmich sezón v KHL odohral za Salavat Julajev Ufa a CSKA Moskva takmer 400 zápasov. V sezóne 2011/2012 nakrátko vypomohol Nashvillu v závere základnej časti, ďalšie štyri roky bol v Rusku. V Montreale za uplynulú sezónu zarobil 5,75 milióna dolárov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies