NHL: Daciuk späť v zostave Detroitu, premiérový gól mu neuznali

NETKY.SK • 22 Október 2014, 11:53 • 2 min
NHL: Daciuk späť v zostave Detroitu, premiérový gól mu neuznali

MONTREAL - Ruský hokejista Pavel Daciuk sa po zranení vrátil do zostavy tímu zámorskej NHL Detroit Red Wings. Tridsaťšesťročný center nastúpil v utorok na ľade Montrealu, "červené krídla" prehrali 1:2 po predĺžení. Rodák z Jekaterinburgu nútene vynechal úvod sezóny 2014/2015 pre problémy s ramenom.

slovakia

left justify in out

Daciuk sa zranil v príprave proti Pittsburghu po bodyčeku od obrancu Penguins Roba Scuderiho. Súčasné zranenie je jeho tretie vážnejšie za uplynulý rok, zotavoval sa už z otrasu mozgu i problémov s pravým kolenom. Rus si v utorok pripísal jednu asistenciu, premiérový gól mu rozhodcovia neuznali.

 

V polovici III. tretiny poslal puk za Careyho Pricea, no Daciukov spoluhráč Justin Abdelkader sa zrazil s brankárom súpera. "Teraz potrebujem najmä veľa hrať. Každý hráč sa vždy snaží čo najlepšie pripravovať, no keď príde zápas, je to iná úroveň. Dnes sme podali dobrý tímový výkon, no premenili sme len jednu šancu," povedal po zápase Daciuk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies