NHL: Daciuk na listine zranených

NETKY.SK • 17 Január 2014, 10:30 • 2 min
NHL: Daciuk na listine zranených

DETROIT - Center elitného útoku hokejistov Detroitu Red Wings Pavel Daciuk vynechal vo štvrtok už piaty zápas NHL za sebou.

slovakia

left justify in out

Klub stále tají presnú povahu jeho zdravotných problémov, ale zaradil ho na listinu zranených s tým, že ide o ťažkosti v spodnej časti tela. Červené krídla bez neho druhý raz za sebou vyšli strelecky naprázdno, po nule proti Anaheimu sa nepresadili ani na ľade New Yorku Rangers a prehrali znova 0:1.

Trojnásobný držiteľ Selke Trophy pre najlepšieho brániaceho útočníka Daciuk naposledy nastúpil 1. januára proti Torontu, v tejto sezóne strelil 15 gólov a pridal 17 asistencií, hoci po novembrovom otrase mozgu absentoval v siedmich stretnutiach za sebou. 

Tréner ruskej hokejovej reprezentácie Zinetula Biľaletdinov ho vymenoval za kapitána výberu pred zimné olympijské hry v Soči. Pre 35-ročného rodáka zo Sverdlovska to bude štvrtá olympijská účasť. Rusko bude jedným zo súperov Slovenska v základnej A-skupine turnaja. ZOH 2014 sa uskutočnia od 7. do 23. februára. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies