NHL: Crosby v zostave Pittsburghu možno už v stredu

NETKY.SK • 27 Január 2015, 11:09 • 2 min
NHL: Crosby v zostave Pittsburghu možno už v stredu

PITTSBURGH - Kapitán hokejistov tímu zámorskej NHL Pittsburghu Penguins Sidney Crosby by sa do zostavy svojho mužstva mohol vrátiť už v stredajšom zápase proti Washingtonu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný hviezdny center sa zranil ešte 10. januára v súboji s Montrealom, v nasledujúcich dueloch si pripísal sedem kanadských bodov (3+4), no vynechal víkendový Zápas hviezd NHL a určite nenastúpi v utorok proti Winnipegu. Crosby má problémy v dolnej časti tela a počas aktuálnej pauzy podstúpil injekčnú liečbu. Informácie priniesol kouč "tučniakov" Mike Johnston.

 

Pittsburgh nemôže počítať s ruským útočníkom Jevgenijom Malkinom, ktorého takisto trápi dolná časť tela. Jeho stav je v porovnaní s Crosbym o čosi vážnejší a do súťažného kolotoča sa vráti neskôr. Podľa Johnstona do konca aktuálneho týždňa nebude Rus trénovať na ľade. 

 

Po Zápase hviezd NHL možno už v utorok nastúpi obranca Kris Letang, ktorý zatiaľ vynechal jeden duel. Za vynútenou absenciou bol zákrok zozadu od útočníka Philadelphie Zaca Rinalda, za ktorý dostal dištanc na osem stretnutí. Na pondelkovom tréningu Letang korčuľoval s Paulom Martinom. Na ľadovej ploche nechýbal ani útočník Patric Hörnqvist, ktorý nehral v predchádzajúcich jedenástich dueloch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies