NHL: Crosby už trénuje, proti Floride by mohol nastúpiť

NETKY.SK • 25 Október 2016, 12:02 • 2 min
NHL: Crosby už trénuje, proti Floride by mohol nastúpiť

PITTSBURGH - Zdravotné problémy hviezdneho útočníka Sidneyho Crosbyho z klubu zámorskej NHL Pittsburgh Penguins pravdepodobne nebudú až také vážne, ako sa očakávalo či predpokladalo.

slovakia

left justify in out

Elitný kanadský center totiž už bez obmedzení trénuje s prvým tímom "tučniakov" a je možnosť, že nastúpi za obhajcov Stanleyho pohára už v utorkovom súboji proti Floride Panthers. Informáciu priniesol americký denník Pittsburgh Post-Gazette.


Dvadsaťdeväťročný útočník na jednom z tréningov po septembrovom Svetovom pohári utrpel otras mozgu a rozsah jeho indispozície bol stále iba na úrovni dohadov. Spočiatku kolízii so spoluhráčom nevenoval špeciálnu pozornosť, až o deň neskôr po zobudení pocítil bolesti hlavy a rozhodol sa svoj stav konzultovať s odborníkmi. Vedenie tímu ho zaradilo na listinu zranených hráčov, ale tréningu sa nevyhýbal. Nie však ako súčasť prvého tímu Penguins, pripravoval sa v spoločnosti zranených spoluhráčov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies