NHL: Crosby si musí počkať na prvú 82-zápasovú sezónu

NETKY.SK • 7 Apríl 2014, 10:00 • 2 min
NHL: Crosby si musí počkať na prvú 82-zápasovú sezónu

DENVER - Kanadský hokejista Sidney Crosby z Pittsburghu neodohrá v tejto sezóne kompletnú 82-zápasovú porciu základnej časti NHL.

slovakia

left justify in out

Tréner Dan Bylsma dal kapitánovi Penguins voľno, aby si doliečil nešpecifikované zranenia. Crosby chýbal spoločne s obrancami Brooksom Orpikom a Ollim Määttäm a krídelníkom Chrisom Kunitzom v nedeľňajšom zápase NHL proti Coloradu.

 

"Všetci majú zranenia, s ktorými hokejisti bežne hrávajú. Nebolo však nutné, aby nastúpili vo dvoch dueloch po sebe. Dali sme im radšej voľno, každý potrebuje zregenerovať, aj keď hráči chcú ísť do každého duelu," povedal pre Post-Gazette tréner Bylsma. 

 

Crosby veril, že v tejto sezóne prvýkrát vo svojej kariére odohrá kompletnú sezónu. Doteraz je jeho maximom 81 duelov z nováčikovského ročníka 2005/2006. Pittsburgh aj bez viacerých opôr vyhral v Colorade 3:2 po samostatných nájazdoch. Dvadsaťšesťročný rodák z Cole Harbouru v Novom Škótsku Crosby odohral v tejto sezóne 78 duelov s bilanciou 36 gólov a 66 asistencií a so 102 bodmi je najproduktívnejším hráčom súťaže. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies