NHL: Crosby a Malkin chýbajú v kempe Pittsburghu

NETKY.SK • 19 September 2014, 09:39 • 2 min
NHL: Crosby a Malkin chýbajú v kempe Pittsburghu

PITTSBURGH - Hokejisti Sidney Crosby a Jevgenij Malkin budú chýbať v úvode kempu Pittsburghu Penguins.

slovakia

left justify in out

Obaja majú nešpecifikované zdravotné problémy, podľa vedenia klubu NHL však nejde o vážne zranenia a spoločnú prípravu v prvých dňoch kempu vynechajú z preventívnych dôvodov. "Predpokladám, že pôjde o krátke absencie," uviedol tréner Mike Johnston, podľa ktorého súčasné zranenia Crosbyho a Malkina nemajú súvis so zdravotnými problémami z minulej sezóny. Obaja hviezdni útočníci sa zranili počas prípravy.

Crosby dohrával uplynulý ročník s bolesťami v zápästí, Malkinovi robilo problémy chodidlo. Pre Penguins je dôležité, aby boli obaja pripravení na súťažné stretnutia. "V tejto fáze roka vieme lepšie doliečiť zranenia ako počas sezóny. V oboch prípadoch ide o krátkodobé záležitosti. Zatiaľ nebudú s nami trénovať, do prípravy by sa mohli zapojiť o štyri či päť dní," doplnil Johnston. 

 

Okrem dvojice Malkin, Crosby si zranenia doliečujú aj Pascal Dupuis a Olli Määtä. Útočník a obranca však budú v kempe, v piatok si na tréningu oblečú červené dresy a nebudú absolvovať kontaktné úkony. Dupuis pre potrhané väzy v pravom kolene nehral od vlaňajšieho decembra, Määtä by mal po májovej operácii ramena pauzovať dokopy šesť mesiacov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies