NHL: Columbus zatiaľ mlčí o budúcnosti Daňa

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 11:38 • 2 min
NHL: Columbus zatiaľ mlčí o budúcnosti Daňa

COLUMBUS - Vedenie Columbusu Blue Jackets zatiaľ oficiálne mlčí o slovenskom hokejistovi Markovi Daňovi. Útočník by mohol podobne ako ďalší nováčik Alex Wennberg ísť pomáhať farme zo Springfieldu bojovať o play-off v AHL.

slovakia

left justify in out

Falcons majú pred sebou posledné dva duely základnej časti a stále sú v hre o vyraďovaciu časť. Keďže manažment Blue Jackets poslal Daňa i Wennberga v závere prestupového obdobia formálne na pár hodín do AHL, obaja si môžu obliecť dres Falcons aj v závere ročníka. Informuje o tom web denníka Columbus Dispatch. Ak by Daňo neputoval na farmu, pravdepodobne by sa pripojil k slovenskej reprezentácii v príprave na májové majstrovstvá sveta v Prahe a Ostrave (1. - 17. mája).

 

Dvadsaťročný Daňo odohral vo svojej premiérovej sezóne za Columbus 34 stretnutí, v ktorých strelil osem gólov a pridal dvanásť asistencií. Počas pôsobenia v AHL v Springfielde dosiahol v 37 dueloch osemnásť bodov (10+8).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies