NHL: Columbus prepustil Richardsa, kormidla sa ujme Tortorella

NETKY.SK • 21 Október 2015, 16:16 • 2 min
NHL: Columbus prepustil Richardsa, kormidla sa ujme Tortorella

COLUMBUS - Vedenie hokejového klubu NHL Columbus Blue Jackets prepustilo v stredu hlavného trénera Todda Richardsa po tom, ako jeho zverenci nevyhrali ani jeden zo siedmich zápasov v novej sezóne.

slovakia

left justify in out

Jeho miesto zaujme známy americký kormidelník John Tortorella, ktorý sa do kolotoča NHL vráti po ročnej pauze. Informáciu priniesol oficiálny web profiligy.

Richardsa menovali za hlavného trénera "modrokabátnikov" v roku 2012. Pod jeho vedením sa Columbus prebojoval do vyraďovacích bojov v sezóne 2013/2014, vypadol však hneď v prvom kole.

 

Tortorella má za sebou takmer 900 duelov v pozícii hlavného trénera. V roku 2004 vyhral s Tampou Bay Lightning prestížny Stanleyho pohár. Naposledy stál na lavičke Vancouveru Canucks a vedenie americkej reprezentácie ho v septembri menovalo za hlavného trénera na Svetovom pohári 2016.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies