NHL: Colorado, Toronto i Vegas vyrovnali stav série na 1:1, Rangers vedú 2:0

NETKY.SK • 21 Apríl 2023, 08:30 • 2 min
NHL: Colorado, Toronto i Vegas vyrovnali stav série na 1:1, Rangers vedú 2:0

NEW YORK - New Jersey Devils podľahli v noci na piatok doma New Yorku Rangers 1:5. Tampa Bay bez zraneného obrancu Erika Černáka neuspela v Toronte 2:7. Obhajcovia titulu z Colorada zvíťazili nad Seattlom 3:2. Vegas triumfoval doma nad Winnipegom 5:2

slovakia

left justify in out

Hokejisti New Jersey v zostave aj so slovenským útočníkom Tomášom Tatarom podľahli v noci na piatok doma New Yorku Rangers 1:5 a v 1. kole play off NHL prehrávajú už 0:2 na zápasy. V drese hostí sedel na lavičke brankár Jaroslav Halák.

 

Tampa Bay bez zraneného obrancu Erika Černáka neuspela v Toronte 2:7, stav série je vyrovnaný 1:1. Obhajcovia titulu z Colorada zvíťazili na vlastnom ľade nad Seattlom 3:2 a vyrovnali na 1:1. Rovnaký stav je aj po triumfe Vegas doma nad Winnipegom 5:2. Tatar hral 11:24 min a pripísal si jeden mínusový bod.

 

Za Rangers skóroval dvakrát v presilovej hre Chris Kreider, rovnaký počet zásahov pridal Patrick Kane. V drese Toronta sa tromi gólmi zaskvel John Tavares, Mitch Marner rozvlnil sieť dvakrát a obranca Morgan Rielly zaznamenal štyri asistencie. Víťazný gól Colorada dal v 53. min Devon Toews. Vegas rozhodli tromi gólmi v záverečnej tretine, v ktorej sa dvakrát presadil Mark Stone.

 

NHL - play off, 1. kolo štvrťfinále Východnej konferencie - 2. zápasy: New Jersey - NY Rangers 1:5 /stav série: 0:2/ Toronto - Tampa Bay 7:2 /stav série: 1:1/ štvrťfinále Západnej konferencie - 1. zápasy: Colorado - Seattle 3:2 /stav série: 1:1/ Vegas - Winnipeg 5:2 /stav série: 1:1/.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies