NHL: Colorado podpísalo dvojročný kontrakt s McGinnom

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 12:09 • 2 min
NHL: Colorado podpísalo dvojročný kontrakt s McGinnom

COLORADO - Klub zámorskej hokejovej NHL Colorado Avalanche predĺžil kontrakt s útočníkom Jamiem McGinnom o ďalšie dve sezóny.

slovakia

left justify in out

Klub finančné podrobnosti nezverejnil, no podľa espn.com zarobí hráč v nasledujúcom ročník 2,9 a v tom ďalšom 3 milióny dolárov.

 

Dvadsaťpäťročný McGinn odohral v uplynulej základnej časti 79 duelov, v ktorých strelil 19 gólov a pridal rovnaký počet asistencií. V siedmich zápasoch play off nazbieral päť bodov (2+3). "Som veľmi šťastný, že bude v tíme Avalanche aj v nasledujúcich dvoch sezónach," uviedol.

 

"Jamie má za sebou veľmi dobrú sezónu a v našom tíme mal dôležitú úlohu," povedal viceprezident hokejových operácií Colorada Joe Sakic.

 

McGinn strávil v drese "lavín" tri sezóny, predtým odohral štyri za San Jose Sharks. Celkovo má v základnej časti NHL na konte 347 duelov a 122 bodov (65+57). V 29 stretnutiach play off pridal šesť bodov (2+4).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona