NHL: Chicago zdolalo Washington 7:1 a ukončilo dlhú sériu prehier

NETKY.SK • 18 Február 2018, 07:40 • 2 min
NHL: Chicago zdolalo Washington 7:1 a ukončilo dlhú sériu prehier

NEW YORK - Slovenský hokejový útočník Richard Pánik sa po dvojzápasovej pauze vrátil do zostavy Arizony.

slovakia

left justify in out

Pri triumfe 1:0 v nočnom stretnutí zámorskej NHL nad Edmontonom strávil na ľade takmer 15 minút, pripísal si štyri strely na bránku, ale do bodových štatistík sa nezapísal.

 

Jediný gól stretnutia dal už v 4. minúte Christian Dvorak, ktorý tečoval do siete strelu Olivera Ekmana-Larssona. Arizona tak zaznamenala už štvrtý triumf v rade, no stále je na chvoste celej súťaže.

 

Hokejisti Los Angeles Kings vyhrali na ľade Buffala Sabres 4:2. Pod triumf nad posledným tímom Východnej konferencie sa zhodne dvoma gólmi podpísali Anže Kopitar a Michael Amadio.

 

Ottawa v zostave so slovenským útočníkom Mariánom Gáboríkom zdolala doma New York Rangers 6:3. "Senátor" Derick Brassard zaznamenal tri body (1+2), Gáborík odohral takmer 17 minút a pripísal si jednu strelu a jeden plusový bod.

 

Pittsburgh triumfoval na domácom ľade nad Torontom 5:3 a svoju víťaznú sériu natiahol na štyri stretnutia. Naopak, Maple Leafs prišli o päťzápasovú šnúru výhier. Tampa Bay stále bez zraneného slovenského brankára Petra Budaja prehrala na vlastnom ľade s New Jersey 3:4. Nováčik z Vegas Golden Knights zdolal Montreal 6:3, pripísal si tretiu výhru v rade a posunul sa na čelo celej súťaže. Pre "rytierov" to bolo už 22. domáce víťazstvo v premiérovej sezóne v NHL a vyrovnali tak rekord súťaže.

 

V ďalšom zápase si Detroit poradil na ľade Nashvillu 3:1. Tomáš Tatar strávil na ľade 14:18 minút a zaznamenal jednu strelu na bránku, jeden hit a dva bloky. Chicago ukončilo osemzápasovú sériu prehier vo veľkom štýle, keď na domácom ľade rozdrvilo Washington 7:1.

 

NHL - výsledky:

Buffalo - Los Angeles 2:4, Ottawa - NY Rangers 6:3, Minnesota - Anaheim 2:3 pp a sn, Arizona - Edmonton 1:0, Pittsburgh - Toronto 5:3, Tampa Bay - New Jersey 3:4, Vegas - Montreal 6:3, Nashville - Detroit 1:3, Chicago - Washington 7:1

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies