NHL: Chicago vymenilo Daleyho do Pittsburghu za Scuderiho

NETKY.SK • 15 December 2015, 09:39 • 2 min
NHL: Chicago vymenilo Daleyho do Pittsburghu za Scuderiho

CHICAGO - Vedenie klubu NHL Chicago Blackhawks vymenilo Trevora Daleyho do Pittsburghu Penguins za iného obrancu Roba Scuderiho. Informovala o tom oficiálna webstránka zámorskej hokejovej profiligy.

slovakia

left justify in out

Daley prišiel do Chicaga pred sezónou z Dallasu ako náhrada za Johnnyho Oduyu, ale v majstrovskom tíme nedokázal naplniť očakávania. Tréner "jastrabov" Joel Quenneville ho vyťažoval oveľa menej, ako bol 32-ročný zadák zvyknutý v texaskom klube. V 29 zápasoch prebiehajúceho ročníka si pripísal iba šesť asistencií.

 

Scuderi, ktorý je narozdiel od Daleyho čisto defenzívny špecialista, tiež nemôže byť s touto sezónou spokojný. Čoskoro 37-ročný bek nazbieral v 25 dueloch štyri body za asistencie, dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára v drese Los Angeles sledoval tri zápasy "tučniakov" iba ako zdravý náhradník z tribúny. Podľa nhl.com budú Penguins na základe dohody s Chicagom naďalej vyplácať Scuderimu 33 percent z jeho 3,375-miliónového platu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies