NHL: Chicago povolalo za zraneného Versteega mladého Fína Teräväinena

NETKY.SK • 3 Január 2015, 17:48 • 2 min
NHL: Chicago povolalo za zraneného Versteega mladého Fína Teräväinena

CHICAGO - Vedenie klubu zámorskej NHL Chicago Blackhawks povolalo do tímu fínskeho hokejistu Teuvoa Teräväinena.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný univerzálny útočník, ktorý má na konte tri profiligové štarty, hral dosiaľ v AHL za Rockford IceHogs. Informoval oficiálny web Blackhawks.
      

Vlaňajší juniorský majster sveta s výberom Soumi nazbieral v 33 stretnutiach 23 kanadských bodov (6+7) a stal sa druhým najproduktívnejším hráčom tímu. Chicago ho povolalo na miesto Krisa Versteega, ktorý sa zranil v hornej časti tela počas tretej tretiny novoročného Winter Classic 2015. V ňom podľahli "čierni jastrabi" v Nationals Park domácemu Washingtonu 2:3. Bod za asistenciu si v stretnutí pod holým nebom pripísal aj elitný slovenský krídelník Marián Hossa.
      

Chicago draftovalo Teräväinena z 18. miesta v roku 2012. V NHL debutoval 25. marca uplynulého roka proti Dallasu a práve Stars budú v noci na pondelok najbližším súperom Blackhawks.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies