NHL: Chicago bez kapitána a s NHL sa lúči 6 hráčov

NETKY.SK • 14 Január 2021, 23:37 • 2 min
NHL: Chicago bez kapitána a s NHL sa lúči 6 hráčov

Klub NHL Chicago Blackhawks nemôže počítať so službami svojho kapitána. Dvere pred NHL sa zatvorili hneď šiestim hráčom.

slovakia

left justify in out

Jonathan Toews bol umiestnený na listinu dlhodobo zranených hráčov. Detail zranenia špecifikovaný nebol, ale funkcionári Chicaga uviedli pauzu až na 10 zápasov. Toews pred začiatkom kempu vyjadroval v rozhovoroch svoju vyčerpanosť a ponurosť, ani on ale nechcel nič hovoriť kvôli zachovaniu súkromia. Koho si Chicago namiesto kapitána povolá z farmy nevieme, ale strata to pre tento celok bude citeľná.

 

 

Do NHL sa tento rok natrvalo určite neusadí 6 hráčov: Cole Kehler (Winnipeg Jets), Brett Ritchie (Calgary Flames), Michael Stone (Calgary Flames), Ben Hutton (Anaheim Ducks), Jordan Schmaltz (Arizona Coyotes) a Zane McIntyre (Arizona Coyotes).

 

Tieto mená sú prekvapujúce keďže mnoho z nich ako napríklad Michael Stone, Ben Hutton či Cole Kehler majú už odohrané v NHL slušnú porciu zápasov.

 

Pošťastilo sa Dmytrovi Timašovi, podpísal ročný dvojcestný kontrakt za 700 tisíc dolárov s tímom NY Islanders. Na zmluve s podobnými parametrami sa dohodla  Florida Panthers a Kevin Connauton. Washington Capital siahol po Craigovi Andersenovi. Ten to bude mať v konkurencii s Ilyom Samsonovom alebo Zachom Fugalem ťazké. Ak samozrejme do toho nepočítame Henrika Lundqista.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Vavra

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona