NHL: Chárov dres je medzi najpredávanejšími v lige

NETKY.SK • 18 Apríl 2014, 09:29 • 2 min
NHL: Chárov dres je medzi najpredávanejšími v lige

NEW YORK - Dres slovenského hokejistu Zdena Cháru z Bostonu Bruins patrí medzi najpredávanejšie v zámorskej hokejovej NHL.

slovakia

left justify in out

Najžiadanejším artiklom na trhu je dres kapitána Pittsburghu Penguins Sidneyho Crosbyho. Za ním nasledujú Pavel Daciuk z Detroitu, Jonathan Toews z Chicaga, Alexander Ovečkin z Washingtonu a ďalší hráč Chicaga Patrick Kane. Tridsaťtrojke Zdena Cháru patrí v ligovom hodnotení 13. priečka. Z hráčov Bostonu je väčší záujem o dresy krídelníka Milana Lucica. Vyplýva to z rebríčka predaných dresov prostredníctvom ligového internetového obchodu počas sezóny 2013/2014, ktorý zverejnilo PR oddelenie NHL.

 

V minulých rokoch bol veľký záujem najmä o dresy Crosbyho a Ovečkina. Počas poslednej sezóny liga i Chicago Blackhawks robili veľkú marketingovú kampaň pre Jonathana Toewsa a Patricka Kanea a prejavilo sa to aj na predajnosti dresov. 

Rebríček najlepšie predávaných dresov hokejistov NHL v internetovom ligovom obchode (zdroj: PR NHL): 


1. Sidney Crosby (Pittsburgh), 2. Pavel Daciuk (Detroit), 3. Jonathan Toews (Chicago), 4. Alexander Ovečkin (Washington), 5. Patrick Kane (Chicago), 6. Ryan Callahan (NY Rangers/Tampa Bay), 7. Henrik Lundqvist (NY Rangers), 8. Jevgenij Malkin (Pittsburgh), 9. Claude Giroux (Philadelphia), 10. Milan Lucic (Boston), ... 13. Zdeno Chára (Boston)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona