NHL: Chára zatiaľ nepozná termín návratu na ľad

NETKY.SK • 5 November 2014, 10:05 • 2 min
NHL: Chára zatiaľ nepozná termín návratu na ľad

BOSTON - Hokejový obranca Zdeno Chára sa už cíti lepšie, ale zatiaľ nepozná presný termín návratu do zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

Kapitán Bostonu Bruins maróduje s poškodenými väzmi v ľavom kolene. Prvotné odhady hovorili o štvor- až šesťtýždňovej pauze. Chára sa zranil 23. októbra v zápase s New Yorkom Islanders. Slovák zaznamenal v tejto sezóne dva góly, jednu asistenciu, dva mínusové body, šesť trestných minút a 28 striel.

 

"Momentálne nemám časový plán, kedy by som sa mohol vrátiť. Chcel by som povedať niečo konkrétne, ale v tejto chvíli to nie je možné. Uzdravovanie je pomalý proces, takže netuším, kedy to príde," uviedol v rozhovore pre NESN Chára, ktorý sa so zámorskými novinármi rozprával v utorok prvýkrát od svojho zranenia. Chára momentálne nezaťažuje zranené koleno, ale hornú časť tela si udržiava v kondícii. 

 

Chára sa pravdepodobne zranil pri snahe bodyčekovať Johna Tavaresa. Krátko po tejto zrážke odstúpil zo zápasu s Islanders a už sa doň nevrátil. "Striedanie po tej situácii som sa cítil nekomfortne, ale nebola tam bolesť alebo niečo podobné. Išiel som do šatne skontrolovať si pár vecí a vtedy som zistil, že to nie je v poriadku," prezradil pre NESN Chára. Od toho momentu Chára sleduje zápasy Bruins z tribúny a snaží sa liečiť. Operácii sa zatiaľ vyhol. "Uvidíme, ako sa bude liečba vyvíjať. Vždy je dobré, ak nemusíte na operáciu," doplnil Chára. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona