NHL: Chára zatiaľ nepozná čas príchodu do Soči

NETKY.SK • 24 Január 2014, 11:14 • 2 min
NHL: Chára zatiaľ nepozná čas príchodu do Soči

WILMINGTON - Kapitán slovenskej hokejovej reprezentácie Zdeno Chára stále nepozná presný itinerár svojho príchodu do Soči.

slovakia

left justify in out

Obranca Bostonu pricestuje do dejiska zimných olympijských hier 2014 o pár dní skôr ako ďalší hráči z NHL, keďže bude 7. februára vlajkonosičom slovenskej výpravy na slávnostnom otvorení. Zatiaľ je definitívne isté, že vyše dvojmetrový Trenčan bude v zostave Bruins chýbať 8. februára proti Ottawe. Či o dva dni skôr nastúpi na duel v St. Louis, je zatiaľ podľa zámorských zdrojov otázne. Chára by vynechaním súboja proti Blues mohol dostať väčší priestor na oddych a pohodlnejšiu cestu do Ruska. "Stále nemáme plán jeho cesty. Nemyslím si, že by ho on poznal. Stále je tu jedna otázka, či vynechá jeden alebo dva zápasy," povedal pre CSNNE tréner Bostonu Claude Julien.

Najvyšší muž NHL sa zatiaľ sústreďuje na svoje výkony v drese Bruins. Nad cestou do Soči v tejto chvíli nerozmýšľa, aj keď si všíma olympijské prípravy. "Momentálne som tu a sústredím sa na ďalšie zápasy, ktoré sú pred nami. Sledujem správy a situáciu v Rusku, ale som presvedčený, že všetko bude v poriadku a bezpečné," dodal Chára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies