NHL: Chára určite nenastúpi v stredu, v piatok možno

NETKY.SK • 30 September 2015, 07:48 • 2 min
NHL: Chára určite nenastúpi v stredu, v piatok možno

BOSTON - Zranený slovenský obranca Zdeno Chára s určitosťou vynechá stredajší zápas na ľade New Yorku Rangers, ale v poslednom vystúpení Bostonu pred novou sezónou hokejovej NHL v piatok vo Washingtone sa možno objaví na ľade.

slovakia

left justify in out

Takúto prognózu vyslovil v utorok tréner Bruins Claude Julien. "Každý deň vyhodnocujeme jeho stav. V stredu nenastúpi, lebo netrénoval s tímom. Uvidíme, ako sa bude cítiť s pribúdajúcim časom," citoval server nesn.com bostonského kouča.


Chára sa pripravoval individuálne. Dôvodom je zranenie, ktoré 38-ročný bek utrpel pri štvrtkovom narazení od Ryana Bourquea na mantinel pred striedačkou v súboji proti New Yorku Rangers. "Cítim to v zadnej časti stehennej oblasti a 'vystreľuje' to do lýtka," informoval Trenčan. Nový ročník NHL odštartuje 7. októbra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies