NHL: Chára trénoval so spoluhráčmi, nastúpiť by mohol už proti Islanders

NETKY.SK • 31 December 2013, 09:28 • 2 min
NHL: Chára trénoval so spoluhráčmi, nastúpiť by mohol už proti Islanders

BOSTON - Slovenský hokejový obranca Zdeno Chára sa predstavil na tréningu Bostonu Bruins, no zatiaľ nie je jasné, či nastúpi na zápas v noci na stredu proti New Yorku Islanders.

slovakia

left justify in out

Kapitán "medveďov" pre bližšie nešpecifikované zranenie nehral v sobotňajšom stretnutí zámorskej NHL na ľade Ottawy (3:4). Chára absolvoval prvú polovicu tréningu a po nej opustil ľad. "Zotavuje sa a o tom, či bude hrať, rozhodneme v utorok," uviedol pre espn.com tréner Claude Julien. Na tréningu sa objavil aj ďalší zadák Dougie Hamilton, ktorý utrpel zranenie v dolnej časti tela ešte 8. decembra. Do zápasového diania by mohol nastúpiť koncom týždňa, čo by Bostonu veľmi prospelo, keďže ďalší skúsený bek Dennis Seidenberg vynechá zvyšok sezóny pre zranenie kolena. Sobotňajší zápas bol pre Cháru prvým, ktorý v aktuálnej sezóne vynechal. Od príchodu do Bostonu v roku 2006 vynechal len 15 z 278 stretnutí. Tridsaťšesťročný trenčiansky rodák nazbieral v 38 dueloch ročníka dokopy 17 bodov za 9 gólov a 8 asistencií, na konte má aj štyri plusové body, 27 trestných minút a 88 striel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona