NHL: Chára sprvoti pôsobil na mladého Čecha desivo

NETKY.SK • 4 September 2014, 12:20 • 2 min
NHL: Chára sprvoti pôsobil na mladého Čecha desivo

WILMINGTON - Hokejista Zdeno Chára vystupovaním navodzuje dojem dobrotivého obra, jeho vyše dva metre vysoká a viac než stodesať kilogramov vážiaca telesná schránka vzbudzujú rešpekt, čo priznal aj mladý český útočník David Pastrňák, ktorého si Boston Bruins vybrali z 25. miesta v tohtoročnom drafte NHL.

slovakia

left justify in out

"Postavou pôsobí trochu desivo," poznamenal 18-ročný krídelník podľa ESPN, ktorý po boku slovenského obrancu korčuľoval v stredu na ľade tréningového centra Ristuccia Memorial Arena, kde hokejisti končia individuálnu letnú prípravu pred oficiálnym otvorením tréningového kempu 18. septembra. "Zhováral som sa so Zdenom a je mi kedykoľvek naporúdzi. Som za to veľmi vďačný, takisto ostatní chalani sú ochotní pomôcť mi," dodal Pastrňák, ktorý dosiaľ pôsobil vo švédskom Södertälje. 

 

V modelovanom stretnutí Chárov tím zaostával 0:2, ale napokon sa tešil z víťazstva 3:2. Trenčan dokonca prihral Pastrňákovi na rozhodujúci gól. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona