NHL: Chára sa tretíkrát dostal do prvého All-Star tímu sezóny

NETKY.SK • 25 Jún 2014, 08:12 • 2 min
NHL: Chára sa tretíkrát dostal do prvého All-Star tímu sezóny

LAS VEGAS - Slovenský obranca Zdeno Chára sa dostal do najlepšej formácie sezóny v zámorskej hokejovej NHL. Do prvého All-Star tímu ho vybrali tretíkrát v kariére po rokoch 2004, 2009 a 2014.

slovakia

left justify in out

Trikrát bol hľa v druhej šestky sezóny (2006, 2008 a 2011). Spoločnosť kapitánovi Bostonu v prvej obrannej dvojici ročníka 2013/2014 Robi Duncan Keith z Chicaga, ktory Charu zdolal v hlasovaní o Norrisovu Trofej predom najlepšieho zadáka Súťaže. V bránkou elitného výberu by bol Tuukka Rask z Bostonu, v útoku trio Corey Perry z Anaheimu, Sidney Crosby z Pittsburghu Jamie Benn z Dallasu. O zložení rozhodovali Členovia Asociácie hokejových novinárov.

 

Chára si miesto v prvej formáciu sezóny vyslúžil hľa Vďaka sedemnástim Golo, 23 asistenciám 25 plusovým Bodom V 77 stretnutiach základnej casti. V play-off pridal v dvanástich zápasoch Štyri telo (2 +2). . Informácie zverejnil web NHL.com  Zloženie All-Star Timovi sezóny 2014/2015: 

 


Prvý All-Star Tim: Tuukka Rask (Boston) - Duncan Keith (Chicago), Zdeno Chára (Boston) - Corey Perry (Anaheim), Sidney Crosby (Pittsburgh), Jamie Benn (Dallas) 


Druhý All-Star Tim: Semion Varlamov (Colorado) - Shea Weber (Nashville), Alex Pietrangelo (St. Louis) - Alexander Ovečkin (Washington), Ryan Getzlaf (Anaheim), Joe Pavelski (San Jose) 
Nováčikovský All-Star: Frederik Andersen (Anaheim) - Torey Krug (Boston), Hampus Lindholm (Anaheim) - Tyler Johnson (Tampa Bay), Nathan MacKinnon (Colorado), Ondřej Palát (Tampa Bay)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies