NHL: Chára pomohol gólom k triumfu Bostonu

NETKY.SK • 27 Marec 2016, 09:23 • 2 min
NHL: Chára pomohol gólom k triumfu Bostonu

NEW YORK - Hokejisti Buffala Sabres zdolali na domácom ľade Winnipeg Jets 3:2. V súboji dvoch tímov zámorskej NHL, ktoré už stratili šancu na postup do play off, viedli Jets po necelých šiestich minútach 2:0, ale sľubný náskok trestuhodne stratili.

slovakia

left justify in out

Domácich naštartoval k obratu v 9. minúte Hudson Fasching, ktorý strelil svoj premiérový gól v prvom profiligovom zápase, o vyrovnanie a víťazný zásah "šabieľ" sa v tretej tretine postarali ďalší nováčikovia Sam Reinhart a Jack Eichel. Slovenský mladík Marko Daňo sa vo štvrtom útoku "tryskáčov" bodovo nepresadil, počas 11 minút si pripísal jeden strelecký pokus.

 

Zdeno Chára prispel jedným gólom k triumfu svojho Bostonu na ľade Toronta 3:1, v prebiehajúcej sezóne zaznamenal v 74 dueloch dokopy 25 bodov.

 

V ďalšom stretnutí domáci Detroit podľahol Pittsburghu vysoko 2:7 a ešte viac si skomplikoval boj o postupovú pozíciu do vyraďovačky. V zápase zažiaril druhý útok Penguins v zložení Phil Kessel (1+4), Nick Bonino (1+4) a Carl Hagelin (2+0). Slovenský útočník v službách "červených krídel" Tomáš Tatar vyšiel bodovo naprázdno, jeho krajan Tomáš Jurčo sa do zostavy Red Wings opäť nezmestil.

 

NHL - výsledky:

Buffalo - Winnipeg 3:2, Detroit - Pittsburgh 2:7, Colorado - Minnesota 0:4, San Jose - Dallas 2:4, Carolina - NY Islanders 3:4 pp, Montreal - NY Rangers 2:5, Ottawa - Anaheim 3:4 pp, Tampa Bay - Florida 2:5, Toronto - Boston 1:3 /Chára za hostí 1+0/, Washington - St. Louis 0:4, Nashville - Columbus 5:1, Arizona - Philadelphia 2:1, Calgary - Chicago 1:4, Los Angeles - Edmonton 6:4 /Sekera za hostí 0+1/

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies