NHL: Chára po zranení už trénoval, ale jeho návrat je stále otázny

NETKY.SK • 20 December 2018, 13:50 • 2 min
NHL: Chára po zranení už trénoval, ale jeho návrat je stále otázny

Boston- Slovenský hokejový obranca Zdeno Chára absolvoval po zranení kolena v stredu prvý tréning s Bostonom Bruins. Kapitán zámorského tímu NHL ešte nemohol absolvovať kontakty a dátum jeho návratu do akcie zatiaľ nie je jasný.

slovakia

left justify in out

"Snažím sa každým dňom posunúť ďalej, uvidíme ako na tom budem po tomto prvom tréningu," povedal pre nhl.com 41-ročný slovenský hokejista, ktorý utrpel zranenie ľavého kolena 17. novembra v zápase s Coloradom Avalanche a vynechal už 16 zápasov. "Chcem hrať, veď to je moja práca, ale vrátim sa až vtedy, keď budem dostatočne silný a stopercentne fit," dodal Chára, ktorý v tejto sezóne odohral 18 zápasov s bilanciou 3+1.

 

Okrem Cháru sa do tréningu vrátil aj útočník Patrice Bergeron, ktorý už mohol absolvovať aj súboje a späť do zostavy Bruins sa vráti pravdepodobne cez víkend. Tridsaťtriročný center pre zranenie kľúčnej kosti vynechal zatiaľ 15 zápasov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies