NHL: Chára nepošepkal Chiarellimu, aby získal Meszároša

NETKY.SK • 7 Marec 2014, 12:57 • 2 min
NHL: Chára nepošepkal Chiarellimu, aby získal Meszároša

BOSTON - Kapitán Bostonu Zdeno Chára je predovšetkým rád, že do tímu pribudol hráč, ktorý zvýši v mužstve konkurenciu.

slovakia

left justify in out

Zdeno Chára nemá prsty v príchode krajana Andreja Meszároša z Philadelphie do Bostonu v rámci stredajšieho posledného dňa prestupovej uzávierky v hokejovej NHL. Na blogu športovej rozhlasovej stanice Weei 93,7 to priamo potvrdil kapitán Bruins, keď na otázku, či "pošepkal" do ucha generálnemu manažérovi klubu Petrovi Chiarellimu, aby získal Meszároša, odpovedal: "Nie."


Chára nepripisuje podstatný význam faktu, že do tímu pribudol Slovák. "Nehľadím na to takto. Skôr je podstatnejšie, že do tímu pribudol ďalší hráč. Samozrejme, je pekné mať v mužstve krajana, ale u chlapcov sa nepozerám na národnosť. Som rád, ak sa v tíme zvýši konkurencia a on, samozrejme, prináša so sebou tento rozmer," pokračoval skúsený zadák, ktorý 18. marca oslávi 37. narodeniny. 

 

Robustný Trenčan hral s Meszárošom v minulosti v Ottawe. "Práve v tomto tíme si otvoril dvere do NHL. Dobre sa nám spolupracovalo. Je to normálny chalan, ako ktokoľvek iný. Dobrý hráč, tvrdo pracuje, nebojí sa hrať do tela," charakterizoval 28-ročného Považskobystričana kapitán Chára a dodal: "Potrebovali sme niekoho získať. Prišli sme o Dennisa Seidenberga, ďalší obranca Adam McQuaid si obnovil zranenie. Myslím si, že nie je nijaké tajomstvo, že v uplynulých týždňoch či mesiacoch sa klub po niekom poobzeral." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies