NHL: Chára, Jurčo aj Pánik s výhrami, Halák nechytal, Sekera 0+1

NETKY.SK • 4 Marec 2018, 09:12 • 2 min
NHL: Chára, Jurčo aj Pánik s výhrami, Halák nechytal, Sekera 0+1

NEW YORK - Hokejisti Tampy Bay vyhrali v sobotňajšom dueli zámorskej NHL nad Philadelphiou 7:6 po nájazdoch.

slovakia

left justify in out

V domácom drese sa dvoma gólmi a tromi asistenciami blysol útočník Steven Stamkos.

 

Boston doma zdolal Montreal 2:1 po predĺžení, kapitán Bruins Zdeno Chára odohral vyše 23 minút a do štatistík si zapísal dve trestné minúty a jednu strelu. Darilo sa Chicagu, ktoré vyhralo na ľade Los Angeles Kings 5:3. V drese Blackhawks odohral slovenský útočník Tomáš Jurčo vyše 11 minút, zapísal si jeden mínusový bod.

 

New York Islanders prehrali na ľade dvojnásobného obhajcu titulu z Pittsburghu 2:3 po predĺžení, slovenský brankár "ostrovanov" Jaroslav Halák nechytal. Penguins, o výhre ktorých rozhodol v predĺžení kapitán Sidney Crosby uťali sériu troch predchádzajúcich prehier, Islanders prehrali šiestykrát za sebou. Arizona doma zvíťazila nad Ottawou 2:1, slovenský útočník Richard Pánik strávil na ľade takmer 15 minút. Za Senators pre zranenie nenastúpil útočník Marián Gáborík.

 

Washington odohral domáci duel s Torontom pod otvorenou strechou na Navy-Marine Corps Memorial Stadium v Annapolise a vyhral 5:2. Už 40. gól v ročníku strelil Rus Alexander Ovečkin.

Jediným zo slovenských hokejistov, ktorý v noci na nedeľu bodoval bol obranca Edmontonu Andrej Sekera. Jeho Oilers však prehrali v domácom súboji s New York Rangers 2:3. Sekera asistoval pri góle Ryana Nugenta-Hopkinsa na 2:3, bola to jeho tretia asistencia v ročníku.

 

výsledky:

Tampa Bay - Philadelphia 7:6 pp a sn, Dallas - St. Louis 3:2 pp, Los Angeles - Chicago 3:5, Boston - Montreal 2:1 pp, Pittsburgh - NY Islanders 3:2 pp, Arizona - Ottawa 2:1, Washington - Toronto 5:2, Edmonton - NY Rangers 2:3 (za domácich A. Sekera 0+1)

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies