NHL: Chára je podľa bookmakerov favoritom na Norrisovu trofej

NETKY.SK • 24 September 2014, 08:44 • 2 min
NHL: Chára je podľa bookmakerov favoritom na Norrisovu trofej

NEW YORK - Kapitán hokejistov Bostonu Bruins Zdeno Chára je jedným z predsezónnych favoritov na zisk Norrisovej trofeje pre najlepšieho obrancu zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

Podľa zámorskej stávkovej kancelárie Bodog.ca má väčšie šance na ocenenie spomedzi defenzívnych hráčov len Erik Karlsson z Ottawy, na ktorého vypísali kurz 4:1. Chára je spoločne so Sheom Weberom z Nashvillu na 2. mieste v predsezónnych stávkach s kurzom 11:2.

 

Podľa bookmakerov by Hartovu trofej pre najužitočnejšieho hráča ročníka 2014/2015 mal získať Sidney Crosby z Pittsburghu (7:4). Medzi ašpirantov sa radí aj Ryan Getzlaf z Anaheimu (6:1), ktorý je podľa kurzov najväčším favoritom na ocenenie pre najlepšieho strelca (2:1) pred Alexandrom Ovečkinom (3:1). Brankárom by mal tento rok dominovať podľa predpovedí jeden z dua Tuukka Rask z Bostonu (3:1), Henrik Lundqvist z NY Rangers (4:1). 

 

V septembri je podľa zámorských kancelárií najväčším favoritom na zisk Stanleyho pohára Chicago (13:2) pred Los Angeles (9:1). Informácie zverejnil web TSN. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies