NHL: Chára hrá so sebazaprením, chce play-off

NETKY.SK • 10 Apríl 2015, 10:28 • 2 min
NHL: Chára hrá so sebazaprením, chce play-off

SUNRISE - Hokejový obranca Zdeno Chára hrá v závere základnej časti len so sebazaprením, v predchádzajúcich súbojoch ho zasiahol puk do ľavého členka a kapitán Bostonu podľa všetkého cíti bolesť, pri chôdzi kríva.

slovakia

left justify in out

Hovoriť o zdravotných problémoch však odmieta. Najvyšší muž NHL veľmi chce pomôcť svojmu tímu postúpiť do play-off. Bruins však padli v stredu vo Washingtone a vo štvrtok aj s Floridou.


"Mám sa dobre. A vy?" odvetil Chára na otázku Boston Herald o svojom súčasnom zdravotnom stave. Odmietol aj povedať, že je niečo zlé. "Viete, ako to teraz chodí. Nebudeme o tom hovoriť. Takto to chodí," povedal pre Boston Herald.


Na Boston čaká v sobotu posledný zápas základnej časti, ak chce postúpiť do play-off, musí vyhrať nad Tampou Bay. V hre sú ešte dve miestenky do play-off, momentálne sú o ne traja záujemcovia. Bruins sú o bod za Pittsburghom, ktorý má ešte dva zápasy, a dva za Ottawou. Na vybojovanie si play-off potrebujú vyhrať a čakať na zakopnutie konkurentov. Vo štvrtok Bruins nepomohol tím New York Rangers. S Ottawou prehral 0:3 a na súpiske jazdcov chýbali viaceré opory na čele s Rickom Nashom, Matsom Zuccarellom a Marcom Staalom. "Nesledujem, čo robia iné tímy. Zvyčajne sa niečo podobné robí vo väčšine tímov. My sa musíme sústrediť len na seba," dodal pre Boston Herald Chára.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies