NHL: Chára gólom pomohol k výhre Bostonu nad Anaheimom

NETKY.SK • 1 November 2013, 07:05 • 2 min
NHL: Chára gólom pomohol k výhre Bostonu nad Anaheimom

NEW YORk - Slovenský kapitán hokejistov Bostonu Bruins Zdeno Chára prispel gólom k triumfu nad Anaheimom 3:2 po samostatných nájazdoch v zápase zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

Obranca Bruins sa presadil v závere tretej tretine v presilovej hre, keď vyrovnal na 2:2. Bol to pre neho druhý presný zásah v sezóne. V nájazdoch uspel len domáci Jerome Iginla, ktorý rozhodol o víťazstve medveďov.

New York Rangers zdolali Buffalo 2:0 a vyhrali druhý zápas za sebou, no prvý pred domácim publikom. Pomohol im k tomu najmä švédsky brankár Henrik Lundqvist 29 úspešnými zákrokmi, po ktorých si na konto zapísal už jeho 47. shutout v profilige. Šable prehrali tretí duel v rade a sú najhorším tímom súťaže.

Phoenix na domácom ľade pokoril Nashville 5:4 až po samostatných nájazdoch, podržal ho gólman Thomas Greiss, ktorý kryl 36 striel a v nájazdoch všetkých 5 pokusov súpera.

Výsledky:

Boston - Anaheim 3:2 pp a sn (za domácich Z. Chára 1+0)

Phoenix - Nashville 5:4 pp a sn

New York Rangers - Buffalo 2:0

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies