NHL: Chára dostal pre zdravotné problémy tréningové voľno

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 08:31 • 2 min
NHL: Chára dostal pre zdravotné problémy tréningové voľno

BOSTON - Slovenský hokejový obranca Zdeno Chára vynechal pre nešpecifikované zdravotné problémy pondelkový tréning Bostonu Bruins.

slovakia

left justify in out

"Dali sme mu oddychový deň," uviedol pre Boston Globe tréner Bruins Claude Julien. Chára sa zranil pri blokovaní strely Davida Bootha z Toronta v sobotňajšom zápase. Po zákroku odkríval na striedačku, ale súboj dohral. Napokon v zápase, ktorý Bruins vyhrali v nájazdoch, strávil na ľade 26:54 min.


Tridsaťosemročný Trenčan nebol podľa kouča v pondelok schopný trénovať. Julien však verí, že v utorok už bude jeho zverenec opäť na ľade. "Jeho stav posudzujeme zo dňa na deň. Viem, že je na tom lepšie ako po poslednom zápase. Dúfam, že všetko bude napokon dobré," doplnil Claude Julien. Bruins nehrajú až do stredy, keď sa predstavia na ľade Washingtonu. Pre istotu povolali z farmy z tímu Providence Joea Morrowa.


Bruins bojujú o play-off, v závere základnej časti ich čakajú tri zápasy počas štyroch nocí vo Washingtone a na ľadoch Floridy a Tampy Bay. "Potrebujeme Zdena rovnako ako každého iného jednotlivca z tohto mužstva. Každý musí v najbližších troch stretnutiach predviesť špičkové výkony. Zdeno je jedným z nás. Sme tím, nie individuality," uviedol český útočník David Krejčí. Chára v doterajších šesťdesiatich dueloch sezóny strelil osem gólov a pridal dvanásť asistencií.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies