NHL: Chára dosiahol métu 500 bodov, Višňovský sa vrátil na ľad

NETKY.SK • 28 Január 2014, 06:52 • 2 min
NHL: Chára dosiahol métu 500 bodov, Višňovský sa vrátil na ľad

NEW YORK- Slovenský hokejista Zdeno Chára prispel v NHL gólom k triumfu Bostonu 6:3 na ľade NY Islanders. Do zostavy domácich sa v tomto dueli po viac ako troch mesiacoch od otrasu mozgu vrátil obranca Ľubomír Višňovský.

slovakia

left justify in out

Kapitán Bostonu Chára spečatil hladké víťazstvo Bruins v 49. minúte svojim dvanástym presným zásahom v sezóne. S takmer 23 odohratými minútami bol tradične najvyťaženejším hráčom svojho tímu, okrem gólu si pripísal dve strely a dva plusové body. 

Višňovský, ktorý figuruje v nominácii Slovenska na ZOH v Soči, pri svojom návrate strávil na ľade vyše 22 minút, prezentoval sa jednou strelou a mal aj plusový bod. Bol to iba deviaty duel prebiehajúcej sezóny pre 37-ročného zadáka, ktorý utrpel 19. októbra po zákroku Rileyho Nasha z Caroliny otras mozgu a do tréningového procesu s mužstvom sa zapojil až uplynulú stredu.

Carolina v zostave so slovenským olympionikom Andrejom Sekerom zdolala doma Columbus 3:2 a pripísala si štvrtý plný bodový zisk za sebou. Tešil sa aj Martin Marinčin, ktorého Edmonton triumfoval na ľade Vancouveru 4:2.

Výsledky NHL:

NY Islanders - Boston 3:6 /za hostí Chára 1+0/

Carolina - Columbus 3:2

Pittsburgh - Buffalo 3:0

Dallas - Colorado 3:4

Vancouver - Edmonton 2:4

San Jose - Los Angeles 0:1



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies