NHL: Center Crosby je pred novou sezónou opäť medzi tučniakmi, nič nechce pokaziť

NETKY.SK • 5 Október 2016, 15:15 • 2 min
NHL: Center Crosby je pred novou sezónou opäť medzi tučniakmi, nič nechce pokaziť

PITTSBURGH - Hviezdny center Sidney Crosby sa v utorok zapojil do prípravy klubu zámorskej hokejovej NHL Pittsburgh Penguins pred novou sezónou profiligy.

slovakia

left justify in out

Medzi spoluhráčov sa zamiešal v dobrej nálade, veď prišiel ako víťaz Svetového pohára v Toronte. Pri príchode si aj trochu zavtipkoval, že jeho hlavným cieľom je nič nepokaziť, keďže Pens predtým vyhrali tri prípravné stretnutia bez jediného inkasovaného gólu. "Verím, že to takto bude pokračovať," povedal v klubovej šatni Crosby a zaťukal na drevenú lavičku pri jeho skrinke.

 

"Ak to tak nebude, vinu ponesiem ja, pretože som o tom začal hovoriť," doplnil. Crosby v tréningu korčuľoval s rovnakými krídlami, s ktorými v predchádzajúcej sezóne absolvoval play-off a vybojoval cenný Stanleyho pohár - Chrisom Kunitzom a Conorom Shearym.


V súvislosti s príchodom nového súťažného ročníka sa o Pittsburghu hovorí ako o mužstve, ktoré by mohlo opäť získať Stanleyho pohár. "Bolo by to krásne. Veď sa už dlho nikomu nepodarilo obhájiť ho," poznamenal Crosby. Len na pripomenutie, naposledy získal cennú trofej v dvoch sezónach v rade Detroit v rokoch 1997 a 1998.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies