NHL: Cehlárik sa vracvia do prvého tímu Bostonu

NETKY.SK • 29 Január 2019, 09:49 • 2 min
NHL: Cehlárik sa vracvia do prvého tímu Bostonu

Boston - Vedenie klubu zámorskej NHL Boston Bruins povolalo slovenského hokejistu Petra Cehlárika späť do prvého tímu z farmy v AHL.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný krídelník odišiel do Providence Bruins pred prestávkou v NHL, počas ktorej sa odohrala exhibícia All-star, aby nestratil zápasovú prax. V dvoch stretnutiach sa bodovo nepresadil.

Boston čaká najbližší duel v stredu 30. januára doma s Winnipegom Jets a podľa zámorských médií by mohol Cehlárik figurovať opäť v druhej útočnej lajne spolu Davidom Krejčím a Jakeom DeBruskom. V troch zápasoch prebiehajúceho ročníka v NHL sa mu darilo, keď zaznamenal dva góly a asistenciu. "Sú to výborní hokejisti, s ktorými sa dobre hrá. Vyhrávali sme súboje, dobre sme forčekovali a vytvárali sme si šance," uviedol pre bruinsdaily.com.

 

Cehlárik pôsobil od začiatku prebiehajúcej sezóny v nižšej súťaži AHL, s 29 bodmi (10+19) v 37 zápasoch je najproduktívnejší hráč farmárskeho mužstva Providence Bruins. Boston ho povolal do prvého tímu 15. januára a Cehlárik svoj tohtoročný debut v NHL okorenil dvomi gólmi do siete Philadelphie. V zápase so St. Louis pridal asistenciu a tak má v troch dueloch bilanciu 2+1. Dokopy odohral v profilige 20 stretnutí a získal sedem bodov (3+4).

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies