NHL: Cehlárik bez štartu za Boston späť na farmu do AHL

NETKY.SK • 19 Október 2017, 19:51 • 2 min
NHL: Cehlárik bez štartu za Boston späť na farmu do AHL

BOSTON - Slovenského hokejového útočníka Petra Cehlárika preradilo vedenie klubu zámorskej NHL Boston Bruins do farmárskeho tímu Providence Bruins v AHL.

slovakia

left justify in out

Na tohtosezónny debut v NHL si 22-ročný krídelník ešte musí počkať. Vedenie Bruins pritom Cehlárika len v stredu preradilo z farmy do prvého tímu, čo indikovalo jeho možný štart v profilige.

Cehlárik sa v lete zotavoval po májovej operácii ramena, s prvým tímom sa síce v septembri pripravoval, ale s kontaktnými tréningami začal len pred dvoma týždňami a neodohral ani jeden prípravný duel. Tesne pred začiatkom základnej časti ho vedenie klubu preradilo na farmu. Tam Cehlárik v troch dueloch nazbieral päť kanadských bodov za 2 góly a 3 asistencie.

Peter Cehlárik si premiéru v NHL pripísal v predchádzajúcom ročníku, v profilige absolvoval 11 zápasov so ziskom dvoch asistencií. Ďalších 51 súbojov odohral v Providence, nazbieral v nich 39 bodov (20+19). Na svojom konte už má aj štart na seniorských MS, v Petrohrade 2016 v piatich súbojoch strelil jeden gól.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies