NHL: Canadiens uspeli v predĺžení a znížili finále Východu

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 07:37 • 2 min
NHL: Canadiens uspeli v predĺžení a znížili finále Východu

NEW YORK - Hokejisti Montrealu Canadiens uspeli v treťom finále Východnej konferencie NHL na ľade New York Rangers a po výhre 3:2 po predĺžení znížili stav série na 1:2.

slovakia

left justify in out

O víťazstve kanadského tímu rozhodol v čase 61:12 min Alex Galchenyuk. Canadiens boli pritom blízko k víťazstvu už v riadnej hracej dobe, ale Rangers sa podarilo vyrovnať v poslednej minúte pri hre bez brankára, keď sa puk za chrbát brankára Dustina Tokarského dostal s prispením korčule jeho spoluhráča Alexeja Jemelina.

 

Rangers zakopli prvýkrát po piatich výhrach. Vo štvrtok v Madison Square Garden bol pre domácich hráčov najväčšou prekážkou brankár Dustin Tokarski, ktorý dostal šancu pred Petrom Budajom. Kanaďan mal 35 úspešných zásahov. Na opačnej strane Henrik Lundqvist zastavil 22 striel. Zápas číslo štyri sa hrá v nedeľu. 

Výsledok štvrtkového tretieho stretnutia finále Východnej konferencie v zámorskej hokejovej NHL (hrá sa na štyri víťazstvá): 


New York Rangers - Montreal 2:3 po predĺžení (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1) - stav série: 2:1 
Góly: 16. Hagelin (St. Louis), 60. Kreider (Girardi, Stepan) - 24. A. Markov (Pacioretty, Gallagher), 57. Briere (Vanek, R. Bourque), 62. Galchenyuk (Plekanec, B. Gionta)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies