NHL: Bývalý útočník Kevin Stevens je zapletený do predaja oxykodónu

NETKY.SK • 9 December 2016, 14:42 • 2 min
NHL: Bývalý útočník Kevin Stevens je zapletený do predaja oxykodónu

BOSTON - Dvojnásobný víťaz hokejového Stanleyho pohára s 15 sezónami v NHL na konte Kevin Stevens lieta v problémoch so zákonom, referuje Boston Globe.

slovakia

left justify in out

Podľa prokurátorov je 51-ročný bývalý americký útočník spoločne s ďalším mužom z Massachusetts obvinený z nelegálneho prechovávania s cieľom následného predaja oxykodónu, narkotického lieku proti bolesti, pri užívaní ktorého vzniká silná závislosť a hrozí predávkovanie. Zneužíva sa ako omamná droga. Stevens ho distribuoval od augusta 2015 minimálne do marca 2016 vo viacerých mestách.

 

Niekdajší obávaný strelec je zodpovedný za predaj 175 tabletiek, každej s obsahom 30 miligramov oxykodónu. Horná sadzba je 20 rokov za mrežami. Jeho právnik pripomenul, že hokejista dlhé roky bojoval so závislosťou od liekov.

 

Kevin Stevens bol ľavým krídelníkom slávnej pittsburskej formácie "Sky Line" s centrom Mariom Lemieuxom a Jaromírom Jágrom. Penguins s ním v kádri získali Stanleyho pohár v rokoch 1991 a 1992. V NHL odohral Stevens celkovo 874 zápasov, v ktorých mal bilanciu 329 gólov a 397 asistencií. Kariéru ukončil v roku 2002.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona