NHL: Bývalý hráč Washingtonu sa pokúsil zapáliť dom svojho otca

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 10:54 • 2 min
NHL: Bývalý hráč Washingtonu sa pokúsil zapáliť dom svojho otca

LANGLEY - Bývalý hokejista Washingtonu Capitals Stephen Peat čelí obvineniu z podpaľačstva. Po hádke so svojím otcom sa pokúsil počas minulého týždňa zapáliť jeho dom v Brookswoode, založiť požiar mu neúspešne chcel zabrániť svedok incidentu.

slovakia

left justify in out

Otec Walter sa so synom pohádal popoludní a potom večer. Neskôr si starší z dvojice išiel ľahnúť a jeho potomok sa pokúsil krátko po 22.00 h podpáliť dom. Hasiči boli na mieste o 22.39 h, po ich zásahu sú na dome len menšie škody. Zachránili aj neďaleko stojace auto. Pri požiari sa nikto nezranil, otec sa stihol dostať dostatočne včas von.


Stephena Peata dva dni hľadala polícia, potom sa jej dobrovoľne prihlásil. Počas hokejovej kariéry odohral v rokoch 2001 až 2006 dokopy 130 stretnutí za Washington Capitals, dal v nich osem gólov, pridal dve asistencie a 234 trestných minút. Do NHL ho pôvodne v roku 1998 draftoval Anaheim. Kariéru ukončil v roku 2007. Informácie zverejnila digitálna verzia periodika Langley Advance.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies