NHL: Bývalá priateľka Varlamova žiada od gólmana milión dolárov

NETKY.SK • 27 Október 2014, 14:42 • 2 min
NHL: Bývalá priateľka Varlamova žiada od gólmana milión dolárov

DENVER - Bývalá priateľka ruského brankára Semiona Varlamova z klubu zámorskej NHL Colorado Avalanche žiada od hokejistu odškodné vo výške milióna amerických dolárov.

slovakia

left justify in out

Jevgenija Vavriňuková na spomenutú sumu vyčíslila ujmu, ktorá jej údajne vznikla násilníckym správaním gólmana počas trvania ich vzťahu. Naposledy ho bývalá študentka práva udala v októbri 2013 a Varlamov skončil vo väzbe. Vavriňuková pri neskoršej výpovedi uviedla, že brankár ju kopol, stúpil jej na tvár a ťahal ju za vlasy. K tomu vraj pridal aj vyhrážky, že ak by obaja boli v Rusku, tak by ju zbil ešte viac. V decembri však priznala, že konflikt dlhodobo plánovala ešte pred minuloročným odletom z Ruska do USA.

 

Varlamov vraj bývalú priateľku niekoľkokrát napadol aj v Rusku, no polícia údajne odmietla tieto incidenty vyšetrovať. Gólman sa podľa nej násilne správal pod vplyvom alkoholu a po vytriezvení sa Vavriňukovej ospravedlňovať. 

 

Rodák zo Samary, ktorý v profilige pôsobí od roku 2008, sa odmietol k celej situácii vyjadriť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona