NHL: Buffalo ulovilo Okposa

NETKY.SK • 1 Júl 2016, 18:56 • 2 min
NHL: Buffalo ulovilo Okposa

BUFFALO - Klub NHL Buffalo Sabres posilnil svoju ofenzívu o amerického hokejistu Kylea Okposa, ktorý ako voľný hráč uzavrel so "šabľami" sedemročný kontrakt v celkovej výške 42 miliónov dolárov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný krídelník, ktorý dosiaľ celú svoju profiligovú kariéru strávil v NY Islanders, si tak ročne zarobí šesť miliónov USD. Informovala o tom agentúra AP.

 

Okposo patril medzi najžiadanejších hráčov na trhu. Boj o šikovného krídelníka, ktorý nastupoval u "ostrovanov" v útoku s Johnom Tavaresom, vyhralo napokon ambiciózne Buffalo. Sabres postupne renovujú svoj káder, už vlani naznačili progres a v budúcej sezóne by chceli po dlhšej prestávke aj s pomocou Okposa opäť preniknúť do play off. Viacnásobný reprezentant USA, ktorý sa však nezmestil do amerického výberu pre Svetový pohár, nastúpil v minulej sezóne na 79 zápasov základnej časti s bilanciou 22 gólov a 42 asistencií.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona